top of page
breakfast cereals

Mire se erdhet ne
Ipswich
Dyqane për mbushje

Kush jemi dhe çfarë bëjmë

Duke i shërbyer Krishtit në zemrën e komuniteteve tona, Duke i shërbyer komuniteteve tona me zemrën e Krishtit 

Team work

Kush jemi ne

Ne jemi një grup kishash në Ipswich, Suffolk që bashkohen nën flamurin

Dyqanet e Ipswich Top Up

Çfarë bëjmë ne

Ne kërkojmë të zbusim varfërinë ushqimore dhe privimin social duke bashkëpunuar me organizata të tilla si FareShare, Neighbourly, shitësit dhe prodhuesit lokalë të ushqimit, si dhe duke kërkuar të ndajmë dashurinë e Jezusit duke ofruar kujdes baritor nëpërmjet dispozitave të mbështetjes për mirëqenien që janë unike për lokalet tona të ndryshme. komunitetet, ne kërkojmë të mbështesim ata që nuk kanë zë, që nuk kanë ushqim dhe që ndjejnë se nuk kanë shpresë.

Coffee and a Cookie

Nëse mendoni se mund të ndihmoni me donacione, ose jeni një furnizues ushqimi që dëshironi të ndihmoni, ju lutemi na kontaktoni

Home: Donate

Ku jemi

2 £ për çantë | Nuk ka referime | Nuk ka kritere kualifikimi | Të gjithë të mirëpritur

St Mary Le Tower Tower Street IP1 3BE

St Mary Le Tower Tower Street IP1 3BE

Home: Our Causes
Home: Our Causes

Kisha e Shën Pjetrit
Stoke Park Drive

të mërkurave
13.30 - 14.30

St_Peter's_Church,_Stoke_Park_-_geograph.org.uk_-_1236976.jpg

Kisha e Shën Gjonit (MIE) 
Cauldwell Hall Rd

të mërkurave
14:00 - 15:00

St Johns_edited.jpg
church front view_edited.jpg

Kisha e trekëndëshit 
Dickens Rd

të mërkurave
9.30 - 10.30

St Mary Whitton_edited.jpg

St Mary and
St Botolph's Church Whitton

IP1 6LT

Wednesdays
11.30am -12.30pm

Kisha All Hallows
Landseer Rd

të martave
9.30-10.30

St Mary Le Tower 
Tower Street 
IP1 3BE

Wednesdays 

9am -10am

301061-St-Mary-Le-Tower.webp

Kisha e Shën Matthews
Portman Rd

të enjteve
9 e mëngjesit-10 e mëngjesit

St Helens.jpg

Kisha e Portit të Sigurt 
Kisha e Shën Helenës 
Shën Helenës St

të enjteve
13.30 - 14.30

Ipswich Top Up Shops

Kisha e Shën Pjetrit
Stoke Park Drive

të mërkurave
13.30 - 14.30

St Thomas .jpeg

Kisha e Shën Gjonit (MIE) 
Cauldwell Hall Rd

të mërkurave
14:00 - 15:00

st francis.jpg
DSCF148989.jpg

St Mary's Stoke Church
Stoke Street
IP2 8BX

Sundays

12pm - 1pm

Home: Quote

Faleminderit për dorëzimin!

Home: Contact
cakes
bottom of page