top of page

FAQ-të

Shpesh na bëhen pyetje në lidhje me dyqanet tona Top Up, ne jemi përpjekur të përpilojmë ato më të zakonshmet këtu.  Megjithatë, nëse keni një pyetje që nuk ka përgjigje këtu, ju lutemi na kontaktoni.

"A kam nevojë për një rekomandim për të përdorur një dyqan rimbushjeje?" 

Jo të gjithë janë të mirëpritur

 

"Unë nuk mendoj se jam mjaftueshëm i varfër."

Nuk ka të bëjë me sa para kemi, por për atë që na nevojitet.

 

"Nuk mund të përballoj 2 £" 

Ju lutemi na kontaktoni përpara se të merrni pjesë dhe ne mund të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë.

"A duhet të jem në përfitim?"

Jo nëse keni nevojë, ju duhet.

"Nuk më pëlqen të qëndroj në radhë."

Nëse jeni në ankth për radhitjen, do të ia vlente të vini drejt fundit, ose të kontaktoni kryesuesit që do të merrni pjesë pasi ata mund të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë.

 

"A është ushqimi i vjetëruar?"

Jo, ndërkohë që disa ushqime mund të kenë kaluar datën e "më së miri para" e cila do të ndikojë vetëm në cilësinë, ne nuk do të ofrojmë kurrë artikuj që janë pas përdorimit të tyre sipas datës .  

 

"A jeni këtu çdo javë?"

Po ne jemi dhe synojmë të mbështesim komunitetet tona për të ardhmen e parashikueshme

"Sa herë mund të vij?"

Aq shpesh ose aq pak sa e dikton nevoja juaj  

 

" A do të gjykohem " 

Jo absolutisht jo

  

bottom of page